Δελτία τύπου

16ο Ετήσιο Συνέδριο Υπευθύνων καταστημάτων της Sixt, Ελλάδα

 
 
Αθήνα, 23 Μαρτίου 2015- Από τις 17 έως τις 19 Μαρτίου 2015 το 16ο Ετήσιο Συνέδριο Υπευθύνων υποκαταστημάτων της Sixt διεξήχθη στην Αθήνα, Ελλάδα. Ο κος Παναγιώτης Φωτόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Sixt Ελλάδος - ΛΑΙΟΝ ΡΕΝΤΑΛ άνοιξε το συνέδριο καλωσορίζοντας τους συμμετέχοντες από όλη την Ελλάδα.
Το  Επιχειρησιακό Τμήμα  και το Τμήμα Ποιότητας από το Μόναχο παρακολούθησε την πρώτη και το μισό της δεύτερης μέρας όπου διεξήχθησαν παρουσιάσεις, ομάδες εργασίας και προσομοιώσεις με τεράστια επιτυχία. Τα κύρια θέματα που αναπτύχθηκαν ήταν η χρησιμοποίηση του εργαλείου CSI και πώς να γίνεται η καλύτερη διαχείριση των παραπόνων, πρακτικές ομάδες εργασίας σε τρακαρισμένα αυτοκίνητα και χειρισμό ζημιών και έλεγχο ποιότητας των οχημάτων.
Τη δεύτερη μέρα, ο στόχος ήταν να πληροφορηθούν όλοι οι Υπεύθυνοι υποκαταστημάτων για τη διαδικασία και τις δραστηριότητες της εταιρείας για το 2014 και τις μελλοντικά αναπτυξιακά σχέδια επίσης από όλα τα τμήματα (Πωλήσεων & Μάρκετινγκ, Μηχανογράφησης, Μακροχρόνια Μίσθωση, Operations)
Η συνάντηση έκλεισε την τρίτη μέρα με την έναρξη μιας καινούργιας παρουσίασης και προϊόντων. Όλοι οι συμμετέχοντας είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το όχημα C-FORCE από τη CFmoto. Ήταν πολύ διασκεδαστικό!
 

Επιστροφή